Balkondoek alternatief

balkondoek alternatief

Ben je op zoek naar een balkondoek alternatief? We hebben naast balkondoeken diverse balkondoek alternatieven in ons assortiment. Een balkondoek wordt in veel gevallen vervaardigd uit hoogwaardig PVC, maar het kan natuurlijk zijn dat de uitstraling van een balkondoek je niet aan staat. Als alternatief wordt er daarom regelmatig gebruik gemaakt van natuurlijke alternatieven als riet, bamboe of hout.

Wat je moet weten over balkondoek alternatieven

Houd er rekening mee dat er geen opstap mogelijkheid ontstaat, wanneer je gebruik maakt van een balkondoek alternatief. Kinderen bijvoorbeeld kunnen dan over het balkonhekwerk klimmen en dat is natuurlijk alles behalve wenselijk. Gebruik daarom geen horizontale delen, zoals die bijvoorbeeld in een wilgentakkenscherm voorkomt.

Riet als balkondoek alternatief

Een ander alternatief voor een balkondoek is een een rietmat. Het geeft een warme sfeervolle uitstraling aan het balkon en we kunnen de rietmatten in verschillende afmetingen en diktes leveren. Nadeel van een rietmat is wel dat deze slechts een aantal jaar meegaan. Een balkondoek heeft bijvoorbeeld een langere levensduur.

Bamboe is een prachtig balkondoek alternatief

Een mooi alternatief voor een balkondoek is een bamboescherm. Gebruik het scherm met de bamboe stokken verticaal, waardoor er geen opklim mogelijkheid is voor kleine kinderen. Een bamboescherm heeft een langere levensduur dan een rietmat en is hierdoor een prima alternatief voor een balkondoek. Het geeft sfeer aan je balkon of dakterras en we kunnen het bamboescherm in een aantal verschillende afmetingen leveren.

We leveren diverse soorten balkondoeken en afscherm mogelijkheden voor je balkon of dakterras in onze Hekwerk Webshop. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. We streven ernaar maatwerk oplossingen te leveren en mocht je iets in gedachten hebben, maar dit nergens kunnen vinden. Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder bij het vinden van een balkondoek alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *