Site pictogram Balkondoek

PVC zeil op maat

pvc zeil op maat

Ben je op zoek naar een PVC zeil op maat? In onze zeilmakerij bieden we diverse zeilproducten op maat aan. Tevens is het mogelijk om een PVC zeil op maat te laten maken.

Een PVC zeildoek kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Op bovenstaande foto zie je hoe een zeildoek op maat tegen een hekwerk is bevestigd. Belangrijkste reden voor de school om dit te doen, was het voorkomen van inkijk op het schoolplein. Bijkomend voordeel is tevens dat het PVC zeildoek de wind deels tegen houd, waardoor de kinderen beschut kunnen spelen.

PVC Zeildoek op maat voor aanhanger

Daarnaast is het ook mogelijk om een PVC zeil voor een aanhanger te laten maken. We hebben verschillende soorten aanhangerzeilen in ons assortiment en kunnen tevens een huif op je aanhanger maken.

Voordelen van een huif op je aanhanger ten opzichte van een dichte aanhanger, is dat deze lichter is. Daarnaast is de huif demontabel waardoor de aanhanger ook zonder huif te gebruiken is.

We maken allerhande PVC zeildoeken op maat. Ontdek de oplossing voor jouw probleem of vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mobiele versie afsluiten