Site pictogram Balkondoek

Raamzeil voor overkapping

raamzeil voor overkapping

Zoek je een raamzeil voor je overkapping? In onze webshop vind je diverse soorten raamzeilen die we op maat voor je kunnen maken. Wil jij van je overkapping of serre kunnen genieten zonder dat je last hebt van weersinvloeden als wind en regen? Dan is een raamzeil voor overkapping precies wat je zoekt.

Raamzeil voor overkapping op maat

De verandazeilen in ons assortiment kun je op maat laten maken. We voorzien de zeildoeken rondom van tourniquet verbindingen, waardoor je het het raamzeil eenvoudig op je serre of overkapping kunt monteren. Het voordeel van de tourniquet verbinding is dat je het raamzeil bij mooi weer eenvoudig kunt demonteren. Het is niet moeilijk om een raamzeil zelf te monteren, natuurlijk kun je dit ook laten doen door een van onze monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om het raamzeil te plaatsen.

Verandazeil oprolbaar

Een raamzeil voor een overkapping kan oprolbaar geleverd worden. We voorzien het dan van een ritssluiting, waardoor het raamzeil los geritst kan worden om het vervolgens op te rollen. Eventueel is het mogelijk om je raamzeil te voorzien van een deur. Een verandazeil oprolbaar kan gewoon op maat worden besteld.

Voordelen raamzeil voor overkapping

Een verandazeil heeft een paar grote voordelen. Allereerst fungeren ze als een soort tijdelijke muur, waardoor je lekker uit de wind onder je overkapping kunt zitten. Daarnaast zijn ze eenvoudig te plaatsen en weer op te bergen. Je kunt ze eenvoudig losklikken en oprollen om ze weg te leggen. Dit doormiddel van een speciale tourniquet sluiting.

De verandazeilen in onze webshop kun je eenvoudig in de door jouw gewenste afmetingen bestellen. We hebben diverse soorten zeildoeken die we op maat maken in onze zeilmakerij. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Ben je op zoek naar een specifiek soort zeildoek en kun je deze nergens vinden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Mobiele versie afsluiten