Verandazeil prijzen

verandazeil prijzen

Ben je op zoek naar verandazeil prijzen? We hebben verschillende soorten verandazeilen in ons assortiment. Vraag gerust een prijs aan of bereken ze eenvoudig via onze webshop. De zeildoeken worden op maat gemaakt in de werkplaats in Nederland en bestaan uit hoogwaardig PVC zeil.

Verandazeil prijzen berekenen

We hebben in onze webshop diverse soorten verandazeilen die je online op maat kunt bestellen. Je kiest allereerst het gewenste type verandazeil en geeft vervolgens de hoogte en lengte op. Onze website berekent direct je prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over de prijzen dan kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen. We helpen je graag verder.

Een verandazeil heeft veel voordelen. Je kunt hierdoor langer gebruik maken van je terras, omdat je uit de wind zit. Op koude voor- en najaar dagen met een beetje zon nog lekker van je terras genieten. Tevens kun je een terrasheater of kleine buitenkachel op je terras plaatsen, waardoor je ook in de wintermaanden van je terras of veranda kunt genieten.

Verandazeilen op maat

Omdat een verandazeil in de meeste gevallen tegen een bestaande veranda gemonteerd dient te worden, maken we de verandazeilen op maat. Mocht je een specifiek soort verandazeil in gedachten hebben, dan kunnen we die in de meeste gevallen gewoon voor je maken. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De verandazeilen zijn eenvoudig te monteren doormiddel van tourniquets. We maken voor productie een werktekening van de zeildoeken, zodat je de maatvoering en bevestigingspunten kunt controleren. We helpen je graag verder, zodat je nog meer plezier van je terras of veranda hebt.

Klik hier voor PVC verandazeil op maat >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *