Wat is een zeildoek?

Wat is een zeildoek? Een zeildoek is een doek wat gemaakt is van PVC zeil. Het zeildoek wordt rondom gezoomd en voorzien van vernikkelde koperen ringen. De doeken kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Denk hierbij aan dekzeilen, balkondoeken of afschermdoeken.

Wat is een zeildoek?

Een zeildoek kun je eenvoudig op maat laten maken. We bieden op in onze webshop diverse zeildoeken in verschillende kleuren aan, die je op maat kun laten maken. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst kiest je het gewenste zeildoek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit balkondoeken, afdekzeilen of verandazeil. Vervolgens geef je de gewenste lengte en breedte op en zal de website je prijs berekenen. Als de aanbieding naar wens is kun je de bestelling afronden en zullen we de zeildoeken voor je vervaardigen.

Zeildoeken op maat laten maken

Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel en daarom maken we zeildoeken uit hoogwaardig PVC zeildoek. Ook is behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een specifieke bevestigingsmethode of een uitsparing in het zeildoek. We maken het erin! Voor productie ontvang je van ons een werktekening ter controle, zodat je alle maatvoering nog eens kunt controleren.

Neem gerust eens een kijkje in onze zeilmakerij en laat je verrassen door het aanbod!

Klik hier voor PVC zeildoeken op maat >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *