Site pictogram Balkondoek

Zeildoek

Bent u op zoek naar een zeildoek op maat? In onze Hekwerk Webshop kunt u een zeildoek eenvoudig op maat bestellen. U kiest de gewenste afmetingen en kleur om vervolgens het zeildoek online te bestellen. We leveren de doeken in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. Omdat we de doeken op maat vervaardigen zijn maatwerk oplossingen mogelijk.

Zeildoek op Maat Bestellen

Een zeildoek kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hiernaast ziet u hoe een school een zeildoek gebruikt als afschermdoek. De zeildoeken in onze hekwerk webshop worden veel gebruikt als balkondoek. We maken de zieldoeken van hoogwaardig zeil, waardoor deze lang meegaan. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en willen dat u lang plezier heeft van de doeken.

Naast het leveren van kwaliteit, bieden we ook graag gemak. U kunt de zeildoeken in kleine afmetingen eenvoudig online bestellen. U geeft de afmetingen op en de website berekend uw prijs.

Zeildoek van Hekwerkwebshop.nl

We zijn een hekwerk webshop en bieden hoofdzakelijk sierhekwerken, balkonhekwerk en afrastering aan. We vinden het echter belangrijk om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden en bieden daarom balkondoeken en zeildoek op maat aan. We leveren de doeken in diverse kleuren en ze worden standaard uitgevoerd met ringen voor montage.

Daarnaast kunt u bijbehorende kabelbinders mee bestellen. Hierdoor kunt u het zeildoek direct na ontvangst monteren. Eventueel is het ook mogelijk om het zeildoek door een van onze monteurs te laten monteren of ophangen. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Tevens is het mogelijk om een zeildoek te laten bedrukken met een logo of afbeelding. De mogelijkheden hiervoor zijn onbeperkt. In onze webshop vind u bijvoorbeeld ook balkondoeken met fotoprint. Deze balkondoeken zijn wind doorlatend en zorgen ervoor dat u afgeschermd op uw balkon of dakterras kunt zitten. Ontdek al onze balkondoeken en zeildoeken.

Mobiele versie afsluiten