Site pictogram Balkondoek

Aanhanger huif op maat

Ben je op zoek naar een PVC huif op maat voor je aanhanger of kar? We maken zeilproducten op maat en kunnen daarom een aanhanger huif op maat voor je maken. Dit ongeacht het merk of model van je aanhanger.

Een groot voordeel van een huif is dat deze demontabel is. Hierdoor kun je je aanhanger met en zonder huif gebruiken. We kunnen de huif in een transparante kleur leveren, maar ook bedrukt met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Huif op maat kopen

Wil je een huif kopen voor je aanhanger? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw aanhanger. We hebben twee soorten huiven in ons assortiment. Een PVC huif in een standaard kleur. Deze huiven kunnen we in bijna iedere RAL kleur leveren. Daarnaast bieden we ook huiven met bedrukking aan. Hier kunnen we alles op bedrukken en zullen deze volledig naar jouw wensen ontwerpen.

Het is mogelijk om de montage van de huif door ons te laten verzorgen. Vraag hiervoor vrijblijvend een aanbieding aan.

Voordelen van een huif

Een huif op je aanhanger of kar heeft een paar belangrijke voordelen. Zo blijven de te vervoeren materialen droog door de huif. Daarnaast is een aanhanger met huif voordeliger dan bijvoorbeeld een volledig gesloten aanhanger. De aanhanger met huif is lichter dan een gesloten aanhanger. Hierdoor kun je vaak met een ander rijbewijs dan met een gesloten aanhanger met de kar rijden.

Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de voordelen van een huif. Een huif heeft meestal een hoogte tussen 150 en 180 cm. Op kleine aanhangers is de hoogte 100 tot 120 cm.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod. Wil jij een aanhanger huif op maat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Mobiele versie afsluiten