balkonscherm

Balkonscherm

Balkonscherm

Bent u op zoek naar een balkonscherm? Met een balkonscherm wordt vaak een balkondoek of balkonzeil bedoeld. Dit om het balkon of dakterras af te schermen tegen pottenkijkers, zon of wind. In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten balkonschermen die op maat te bestellen zijn. We hebben ze in effen kleuren, maar ook met foto print.

Balkonscherm op maat bestellen

balkonschermIn onze Hekwerk Webshop kunt u balkonschermen op maat bestellen. Dit doet u door allereerst het door u gewenste type te kiezen. We hebben balkondoeken met effen kleuren en balkonschermen met fotoprint. Vervolgens geeft u de hoogte en afwerking op, waarna u de doeken kunt bestellen.

Na het bestellen zal het balkonscherm op maat worden vervaardigd door onze ervaren medewerkers. Het balkonscherm is voorzien van een zoom en ringen voor de bevestiging. U kunt tevens kabelbinders mee bestellen.

Balkonscherm van hoge kwaliteit

Als Hekwerk Webshop hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. Onze balkonschermen zijn dan ook gemaakt van zeildoeken van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. Heeft u specifieke wensen of wilt u een balkondoek met eigen foto laten bedrukken, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Balkonhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Naast balkonschermen en balkondoeken kunt u in onze webshop ook terecht voor diverse soorten hekwerken. We bieden naast de schermen ook balkonhekwerken, sierhekwerken en houten hekwerken aan. Bijna al onze hekwerken kunt u online op maat bestellen en eventueel bij u op locatie laten monteren.

De hekwerken worden vervaardigd uit hoogwaardig staal of RVS en zijn tevens gecoat in een RAL kleur leverbaar. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod. Omdat we al onze hekwerken op maat vervaardigen, behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

hekwerk webshop balkondoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *