overkapping dichtmaken met zeil

Overkapping dichtmaken met zeil

Wil jij je overkapping dichtmaken met zeil? Dat kan! We hebben in onze webshop diverse zeildoeken die geschikt zijn om je overkapping dicht te maken. We noemen dit verandazeilen en kunnen ze op maat maken. Hierdoor weet je zeker dat het zeildoek gaat passen in jouw situatie.

Soorten zeilen voor een overkapping

We hebben diverse soorten zeilen waarmee je een overkapping dicht kunt maken. We noemen deze zeilen in onze webshop verandazeilen. We hebben deze in verschillende uitvoeringen en maken ze speciaal per bestelling op maat. Hierdoor kun je zeilen van PVC precies pas voor jouw overkapping bestellen.

Verandazeilen bestellen

Wil jij een verandazeil bestellen voor je overkapping? Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest in onze webshop allereerst het door jouw gewenste verandazeil. Vervolgens kun je een offerte aanvragen. Hierin geeft je de afmetingen op van jouw overkapping en de gewenste kleur en uitvoering. Je kunt ons ook een schets van jouw situatie sturen met je specifieke wensen. Wil je een deur of raam en waar wil je deze hebben? Hoe meer informatie hoe beter. Op basis van je aanvraag zullen we je voorzien van een passende aanbieding.

Als je akkoord bent met het aanbod, maken we een werktekening van de zeilen voor overkapping. Op basis van deze tekening kun je controleren of het zeildoek op jouw overkapping gemonteerd kan worden. Wil je dit liever gecontroleerd hebben door een van onze monteurs? Dat kan! Zij komen dan bij je op locatie langs om de situatie in te meten. Na akkoord op de werktekening zullen we het verandazeil produceren en bij je bezorgen.

Overkapping dichtmaken met zeil

Nu je hebt ontdekt hoe je een overkapping dicht kunt maken met zeil, adviseer ik je om eens een kijkje te nemen in onze webshop. We hebben diverse soorten verandazeilen in ons assortiment. Denk hierbij aan een verandazeil met deur, een volledig gesloten verandazeil en een verandazeil met raam. Laat je verrassen door het aanbod en neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!