raamzeil op maat

Raamzeil op maat

Heb jij een overkapping of serre en wil je deze graag voorzien van een raamzeil? Ontdek dan ons raamzeil op maat! We hebben diverse soorten raamzeilen en verandazeilen in ons assortiment. Deze maken we in onze zeilmakerij op maat en leveren deze in heel Nederland en Belgiƫ.

Raamzeil op maat bestellen

De raamzeilen en verandazeilen in onze webshop kun je eenvoudig op maat bestellen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je kiest allereerst het gewenste zeil. We kunnen de raamzeilen bijvoorbeeld met en zonder deur leveren. Vervolgens geef je de afmetingen en gewenste kleur op. We kunnen het raamzeil in verschillende RAL kleuren leveren. Ontdek de opties in onze webshop.

Nadat je de gegevens hebt ingevuld, zullen we een passende offerte op maat maken. Als deze akkoord is, maken we een werktekening van het raamzeil en sturen we je deze per mail. Zo kun je de maatvoering en het ontwerp controleren. Ook staan de bevestigingspunten duidelijk op de tekening aangegeven, zodat je zeker weet of alle gaat passen.

Plaatsen raamzeil

Een raamzeil is eenvoudig te bevestigen. We voorzien het raamzeil rondom van tourniquet verbindingen. Hierdoor kan het raamzeil eenvoudig weg gehaald worden wanneer het niet meer nodig is (bijvoorbeeld in de zomer) en weer geplaatst als het nodig is (bijvoorbeeld in de winter). Eventueel is het mogelijk om het raamzeil te laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs.

We hebben diverse soorten raamzeilen en verandazeilen in ons assortiment. Ontdek het raamzeil dat bij jouw overkapping past en vraag het online aan.