verandadoek

Verandadoek

Ben jij op zoek naar een verandadoek voor je serre of overkapping? We hebben diverse soorten verandadoeken in ons assortiment die we op maat kunnen maken. De doeken maken we uit hoogwaardig PVC zeil en in verschillende RAL kleuren. Hierdoor kun je het doek perfect op jouw situatie afstemmen.

Verandadoek op maat bestellen

Met een verandadoek voor je veranda, serre of overkapping creƫer je een windvrije situatie. We kunnen de doeken met raamzeil en deur leveren, waardoor de overkapping toegankelijk blijft. Daarnaast is het mogelijk om het verandadoek oprolbaar te bestellen, zodat je deze bij mooi weer omhoog kunt doen.

Wist je dat we onze verandazeilen op maat maken in onze zeilmakerij in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om je verandadoek op maat te laten maken. We doen dit uit hoogwaardig PVC zeildoek voor een lange levensduur. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod zeildoeken en verandazeilen.

Bevestiging

Het is mogelijk om het verandadoek eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij hebben een bus met gereedschappen bij zich, waardoor de bevestiging in een mum van tijd is gedaan.

Wil je het doek zelf monteren. Dat is geen probleem. De verandazeilen voorzien we rondom van tourniquet sluitingen, hierdoor kun je het doek makkelijk bevestigen en weer verwijderen bij mooi weer. Het zeil laat zicht makkelijk oprollen waardoor je het doek eenvoudig kunt opbergen.