zeilmakerij

Zeilmakerij Andijk

Ben jij op zoek naar een zeilmakerij in Andijk? We kunnen de meest uiteenlopende producten uit PVC zeil voor je maken en bij je op locatie komen leveren. Denk hierbij aan verandazeilen, balkondoeken en aanhanger zeilen. We hebben diverse soorten zeil beschikbaar en maken alles op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Wat is een zeilmakerij?

Volgens Wikipedia is een zeilmakerij een werkplaats, waar men zeilen maakt voor schepen of andere toepassingen. Er zijn er niet veel van in Nederland en het ambachtelijke beroep van zeilmaker is zeldzaam geworden. In de loop van de jaren is het soort werk veranderd en maken veel zeilmakerijen, zo ook de onze, ook veel producten van PVC zeil. Denk hierbij aan huiven voor aanhangers en vrachtauto’s, dekzeilen en las zeilen.

Over Andijk

Andijk is een prachtig dorp gelegen aan de rand van het IJsselmeer in de provincie Noord-Holland. Het is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een rustige en idyllische omgeving.

Andijk is bekend om zijn prachtige natuur, met een rijkdom aan vogels, planten en wild. Er zijn veel wandel- en fietspaden langs de oevers van het IJsselmeer, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en de rustige omgeving. Ook is de omgeving van Andijk ideaal voor watersport, zoals vissen, zwemmen, surfen en zeilen. Er zijn ook veel botenverhuur voor degenen die geen eigen boot hebben.

Andijk is ook rijk aan historie. Er zijn veel monumenten en gebouwen in het dorp, waaronder een aantal prachtige molens en kerken. Bovendien zijn er diverse musea die de geschiedenis van Andijk en de omliggende gebieden belichten.

In Andijk zijn er ook diverse gezellige restaurantjes waar je heerlijke visgerechten kunt proeven en diverse lokale producten. Ook is er een aantal leuke winkeltjes waar je unieke souvenirs kunt kopen.

In samenvatting, Andijk is een prachtig dorp met veel te bieden voor toeristen die op zoek zijn naar rust, natuur, historie en gezelligheid.

Maatwerk oplossingen

We leveren maatwerk zeil producten voor de zakelijke en particuliere markt. Je kunt eenvoudig een aanvraag inschieten en we zullen je voorzien van een passende aanbieding. Als deze akkoord is ontvang je van ons een werktekening waarop het zeilproduct is uitgewerkt. Zo kun je controleren of het ontwerp naar wens is en zullen we het zeilproduct na je akkoord in onze zeilmakerij produceren. Zodra het product gereed is zullen we deze bij jou in Andijk komen leveren of monteren.

Veel zeildoeken, verandazeilen of andere producten kun je eenvoudig zelf plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om dit over te laten een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het zeilproduct te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden.

verandazeilen op maat

Verandazeilen

Een verandazeil is een mooie oplossing als je een serre of overkapping wil voorzien van tijdelijke wanden. We maken de verandazeilen op maat, hierdoor kunnen we ze afstemmen op jouw situatie.

Balkondoeken

Wil je meer privacy of uit de wind kunnen zitten op je balkon of dakterras? Dan is een balkondoek precies wat je zoekt. We maken de doeken op maat uit PVC zeil.

balkondoek

Vragen aan zeilmakerij Andijk?

In onze zeilmakerij maken we diverse zeildoeken op maat. We kunnen deze bij jou in Andijk komen leveren of monteren. Ben je op zoek naar een specifiek zeilproduct? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het vinden van jouw zeil oplossing.