zeilmakerij

Zeilmakerij Lelystad

zeilmakerij Lelystad

Ben jij op zoek naar een zeilmakerij in Lelystad? We kunnen de meest uiteenlopende producten uit PVC zeil voor je maken en bij je op locatie komen leveren. Denk hierbij aan verandazeilen, balkondoeken en aanhanger zeilen. We hebben diverse soorten zeil beschikbaar en maken alles op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Wat is een zeilmakerij?

Volgens Wikipedia is een zeilmakerij een werkplaats, waar men zeilen maakt voor schepen of andere toepassingen. Er zijn er niet veel van in Nederland en het ambachtelijke beroep van zeilmaker is zeldzaam geworden. In de loop van de jaren is het soort werk veranderd en maken veel zeilmakerijen, zo ook de onze, ook veel producten van PVC zeil. Denk hierbij aan huiven voor aanhangers en vrachtauto’s, dekzeilen en las zeilen.

Over Lelystad

Lelystad is een stad gelegen in de provincie Flevoland, Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie en een belangrijk economisch en cultureel centrum.

Lelystad is vernoemd naar de Nederlandse ingenieur en landbouwer, Dr. Ir. A.F. Philips Lely, die de ontwikkeling van de Flevopolder leidde. De stad is ontstaan in 1967 als een van de eerste nederzettingen in de polder, en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Lelystad is het Nationaal Park De Oostvaardersplassen. Dit is een uniek natuurgebied waar u kunt genieten van een rijkdom aan flora en fauna, waaronder een grote populatie edelherten, wilde paarden en konikpaarden. Er zijn ook veel wandel- en fietspaden in het gebied, waardoor het een perfecte plek is voor natuurliefhebbers.

Lelystad is ook bekend om zijn maritieme geschiedenis, en er zijn diverse musea die de geschiedenis van de stad en de Flevopolder belichten, zoals het Bataviawerf en het Batavia Stad Marina. Dit zijn een aantal van de meest populaire attracties van Lelystad, waar u kunt leren over de maritieme geschiedenis van de stad en de provincie.

Lelystad heeft ook veel te bieden in termen van winkels, restaurants en andere voorzieningen. Er zijn veel winkelcentra, waaronder Batavia Stad, een groot winkelcentrum met een divers aanbod aan winkels en restaurants.

Maatwerk oplossingen

We leveren maatwerk zeil producten voor de zakelijke en particuliere markt. Je kunt eenvoudig een aanvraag inschieten en we zullen je voorzien van een passende aanbieding. Als deze akkoord is ontvang je van ons een werktekening waarop het zeilproduct is uitgewerkt. Zo kun je controleren of het ontwerp naar wens is en zullen we het zeilproduct na je akkoord in onze zeilmakerij produceren. Zodra het product gereed is zullen we deze bij jou in Lelystad komen leveren of monteren.

Veel zeildoeken, verandazeilen of andere producten kun je eenvoudig zelf plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om dit over te laten een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het zeilproduct te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Vragen aan zeilmakerij Lelystad?

In onze zeilmakerij maken we diverse zeildoeken op maat. We kunnen deze bij jou in Lelystad komen leveren of monteren. Ben je op zoek naar een specifiek zeilproduct? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het vinden van jouw zeil oplossing.