zeilmakerij

Zeilmakerij Rotterdam

Ben jij op zoek naar een zeilmakerij in Rotterdam? We kunnen de meest uiteenlopende producten uit PVC zeil voor je maken en bij je op locatie komen leveren. Denk hierbij aan verandazeilen, balkondoeken en aanhanger zeilen. We hebben diverse soorten zeil beschikbaar en maken alles op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Wat is een zeilmakerij?

Volgens Wikipedia is een zeilmakerij een werkplaats, waar men zeilen maakt voor schepen of andere toepassingen. Er zijn er niet veel van in Nederland en het ambachtelijke beroep van zeilmaker is zeldzaam geworden. In de loop van de jaren is het soort werk veranderd en maken veel zeilmakerijen, zo ook de onze, ook veel producten van PVC zeil. Denk hierbij aan huiven voor aanhangers en vrachtauto’s, dekzeilen en las zeilen.

Maatwerk oplossingen

We leveren maatwerk zeil producten voor de zakelijke en particuliere markt. Je kunt eenvoudig een aanvraag inschieten en we zullen je voorzien van een passende aanbieding. Als deze akkoord is ontvang je van ons een werktekening waarop het zeilproduct is uitgewerkt. Zo kun je controleren of het ontwerp naar wens is en zullen we het zeilproduct na je akkoord in onze zeilmakerij produceren. Zodra het product gereed is zullen we deze bij jou in Rotterdam komen leveren of monteren.

Vragen aan zeilmakerij Rotterdam?

In onze zeilmakerij maken we diverse zeildoeken op maat. We kunnen deze bij jou in Rotterdam komen leveren of monteren. Ben je op zoek naar een specifiek zeilproduct? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het vinden van jouw zeil oplossing.