balkondoek bevestigen

Balkondoek bevestigen

Heb jij een balkondoek of wil je er een aanschaffen, maar weet je niet goed hoe je deze kunt bevestigen? We hebben in onze webshop diverse soorten balkondoeken die we op maat kunnen maken. Hierdoor zijn de balkondoeken eenvoudig te bevestigen. Hoe dit precies in zijn werk gaat?

Eenvoudig een balkondoek bevestigen

Onze product specialist Marie Louise laat in onderstaande video zien hoe ze een balkondoek bevestigd aan een spijlenhekwerk. Je ziet dat ze het balkondoek door de spijlen heen vlecht en deze met kabelbinders aan het hekwerk vast maakt.

Standaard voorzien we onze balkondoeken om de 50 cm van vernikkelde koperen ringen. De diameter van de ringen is 10 mm. Het doek kan door de ringen met kabelbinders aan een balustrade bevestigd worden.

Omdat een balkondoek vaak gebruikt wordt als windscherm voor balkon en daardoor veel wind vangt, adviseren we om het zeildoek door de spijlen te vlechten. Hierdoor kan het doek niet gaan klapperen. Dit kan namelijk voor geluidsoverlast zorgen.

Balkondoek kopen

Wil jij een balkondoek kopen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. We maken balkondoeken op maat uit hoogwaardig PVC zeil. We kunnen de doeken tevens in verschillende RAL kleuren leveren. Hierdoor kun je het balkondoek volledig op jouw locatie aanpassen.