Balkondoek doorzichtig

balkondoek doorzichtig

Balkondoek doorzichtig voor je balkon of dakterras? Een doorzichtig balkondoek bestel je eenvoudig online in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten PVC balkondoeken in ons assortiment, waaronder doorzichte balkondoeken. Het balkondoeken maken we na bestellen op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Doorzichtig balkondoek op maat

Een doorzichtig balkondoek kun je op maat laten maken in onze webshop. We hebben diverse soorten balkondoeken in ons assortiment. Onze balkondoeken met fotoprint zijn licht doorzichtig en alleen van dichtbij. Door onze balkondoeken van PVC kun je niet heen kijken. Wel bieden we een transparant balkondoek aan waar je gewoon doorheen kunt kijken.

Hoe gaat het bestellen in zijn werk

balkondoek doorzichtigHet bestellen van een balkondoek doorzichtig is heel eenvoudig. Je geeft allereerst de gewenste lengte en hoogte van het doek op. De website zal dan direct je prijs berekenen. Als deze naar wens is, kun je direct je bestelling plaatsen. Wij zullen dan het balkondoek op maat vervaardigen en om de 50 cm voorzien van een ring, waarmee je het doorzichtige balkondoek kunt monteren.

We kunnen eventueel kabelbinders voor de montage van het balkondoek meeleveren.

Montage doorzichtig balkondoek

Een balkondoek doorzichtig is eenvoudig te monteren. Je kunt het doek doormiddel van de ogen met kabelbinders aan je balkonhekwerk of balustrade bevestigen. We kunnen deze kabelbinders tevens meeleveren. Als dit mogelijk is, adviseren we je om het balkondoek door de spijlen van je hekwerk te vlechten. Dit voorkomt dat het doek kan gaan klapperen bij harde wind. Je kunt de lengte van het balkondoek bepalen door een touw tussen de spijlen door te vlechten. Knip het touw af op de plaats waar je het balkondoek wilt laten stoppen en meet het touw op. De lengte van het doorzichtige balkondoek dient gelijkt te zijn aan de lengte van het touw.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soorten balkondoek en deze nergens kunnen vinden. Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *