Site pictogram Balkondoek

Balkondoek Doorzichtig

balkondoek-doorzichtig

Ben je op zoek naar een doorzichtig of transparant balkondoek? Een balkondoek wordt veel gebruikt op een balkon om uit de wind te zitten. Nadeel van een gekleurd balkondoek is dat je hiermee het uitzicht belemmerd. Sommige van onze klanten zien dit als een voordeel, het voorkomt namelijk ook dat er vanaf de straat op je balkon gekeken kan worden. Echter wanneer je aan je uitzicht gehecht bent, dan is een doorzichtig balkondoek precies wat je zoekt.

Doorzichtig balkondoek bestellen

Een doorzichtig balkondoek bestel je eenvoudig in onze webshop. We hebben diverse soorten balkondoeken in ons assortiment en we maken ze uitsluitend op maat. Hierdoor heb je altijd een balkondoek dat precies past en die je niet zelf hoeft in te korten of aan te passen.

Je geeft eenvoudig de lengte en hoogte van het balkondoek op en kiest in plaats van een kleur de “transparante” uitvoering. De website berekend direct je prijs, waarnaar je het balkondoek kunt bestellen. Zo makkelijk is het. Wanneer je het balkondoek door de spijlen wilt gaan vlechten, adviseren we je om 1 cm per meter balkondoek extra te bestellen.

Balkondoek bevestigen

Onze balkondoeken worden om de 50 cm voorzien van een ring, waardoor je ze doormiddel van kabelbinders aan je balkonhekwerk kunt bevestigen. We adviseren je het doorzichtige balkondoek door de spijlen te vlechten. Wanneer je een balkondoek voor een hekwerk langs monteert, dan kan het voorkomen dat het doek gaat klapperen tijdens harde wind.

In bovenstaande video laat onze product specialist Marie Louise zien hoe je een balkondoek door een spijlenhekwerk vlecht en bevestigd doormiddel van kabelbinders.

Hoe doorzichtig is doorzichtig?

Hoe doorzichtig is doorzichtig hoor ik je denken, het blijft tenslotte een zeildoek en geen glas. We hebben een korte video gemaakt, waarin we laten zien hoe doorzichtig onze verschillende soorten balkondoeken zijn. Je kunt aan het einde van de video zien, dat je enorm goed door een doorzichtig balkondoek heen kunt kijken.

Neem gerust een kijkje in onze online zeilmakerij en laat je verassen door het aanbod. Naast balkondoeken vind je er verandazeilen, zeildoeken op maat en aanhangerzeilen. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek zeilproduct, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Mobiele versie afsluiten