balkondoek inspiratie

Balkondoek inspiratie

Ben jij op zoek naar een mooi balkondoek voor aan je balkonhekwerk of balustrade? In onze webshop bestel je een balkondoek eenvoudig op maat? We hebben een aantal geleverde balkondoeken voor je op een rijtje gezet.

Balkondoek antraciet

Dit balkondoek in de kleur antraciet hebben we in Den Haag geleverd. Onze klant heeft het balkondoek aan een witte balustrade gemonteerd. Het balkondoek heeft als belangrijkste functie om te voorkomen dan langsrijdende automobilisten op het balkon kunnen kijken. De klant wilde graag meer privacy op haar balkon.

Neutraal balkondoek

De klant die bovenstaand balkondoek heeft aangeschaft, zocht een neutraal balkondoek. Het balkon is voorzien van meubels en aankleding met warme kleuren, het balkondoek wilde ze graag neutraal hebben, zodat het niet al te veel de aandacht zou trekken.

Modern balkondoek

Dit zwarte balkondoek heeft onze klant op een modern balkon gemonteerd. Prachtig om te zien hoe het balkondoek en de meubels samen een geheel vormen. Het balkondoek is in 3 delen geleverd. Ieder zijde van het hekwerk is voorzien van een ander doek.

Balkondoek bestellen

Wil je een balkondoek op maat bestellen? Dat kan! In onze webshop kun je een balkondoek in de door jouw gewenst kleur bestellen. Tevens kun je je maatvoering opgeven, de website berekend direct de prijs van je balkondoek, waarna je de bestelling kunt plaatsten.

We maken de balkondoeken in de zeilmakerij in Nederland. Omdat we de balkondoeken op maat maken zijn specifieke wensen mogelijk. Denk hierbij aan een uitsparing in het doek of het oprolbaar maken van het doek.