balkondoeken

Balkondoeken in diverse Kleuren!

Ben jij op zoek naar balkondoeken? Wij hebben in onze hekwerk webshop diverse balkondoeken in verschillende RAL kleuren. Ontdek onze balkondoeken en laat je verrassen door het aanbod.

Balkondoeken

balkondoeken

Balkondoeken worden gebruikt om een balkon of dakterras af te schermen tegen wind of pottenkijkers. Het wordt veel gebruikt en het is zeker een aanrader wanneer jij in een winderige woonplaats woont.

In onze hekwerk webshop bieden wij balkondoeken aan tegen een betaalbare prijs die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Wij kunnen je balkondoeken op maat aanbieden die je zelf makkelijk kunt monteren.

Prijzen Balkondoeken

Wanneer jij op zoek bent naar balkondoeken, dan wil je natuurlijk eerst weten wat de doeken je gaan kosten? In onze hekwerk webshop heb je de mogelijkheid zelf de prijs van de balkondoeken te berekenen.

Je vult zelf de hoogte en breedte van de balkondoeken in en de website berekend de prijs voor je. Daarnaast kun je de door jou gewenste RAL kleur kiezen. We kunnen onze balkondoeken in diverse kleuren aanbieden.

Alle beschikbare kleuren vind je hier >>

Balkondoeken Bestellen

Ben jij op zoek naar balkondoeken en wil je deze online bestellen? Dat kan in onze hekwerk webshop! Onze balkondoeken worden met de hand vervaardigd in Nederland. Het is een specialistisch werkje en je hebt jaren ervaring nodig om dit goed onder de knie te hebben.

De balkondoeken worden rondom gezoomd en voorzien van ringen om de 50 cm. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en daarom leveren we alleen relatief dikke balkondoeken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de balkondoeken jaren mee gaan en dat jij er dus ook jaren plezier aan kunt beleven.

Balkonhekwerken

Naast balkondoeken vind je in onze hekwerk webshop natuurlijk ook balkonhekwerken. Wij zijn de totaal aanbieder als het op hekwerken aan komt en hebben daarom verschillende soorten balkonhekwerken in ons assortiment.

balkondoek