Afschermdoek voor Balkon

Een afschermdoek voor een balkon is ideaal wanneer je afgeschermd op je balkon wilt kunnen zitten. Het doek houd de wind van het balkon en zorgt ervoor dat niet iedereen even makkelijk op je balkon kan kijken.

Afschermdoek voor Balkon

afschermdoek balkon

Er zijn diverse soorten afschermdoeken verkrijgbaar. Ook wij bieden je in onze hekwerk webshop een afschermdoek aan.

Dit afscherm doek kun je helemaal op maat bestellen. Zo kun je de hoogte en de breedte opgeven en tevens de door jou gewenste kleur kiezen. Het afschermdoek zal dan binnen 5 werkdagen op maat geleverd worden.

Het doek wordt gemaakt van hoogwaardig zeil en speciaal op maat gemaakt. Wij vinden het belangrijk om een kwaliteit afschermdoek te leveren.

Afschermdoek Balkonhekwerk Prijzen

De kosten voor een afschermdoek voor jou balkonhekwerk, zijn afhankelijk van de afmetingen. We hanteren een standaard meterprijs, maar je kunt het afschermdoek (of balkondoek) per cm bestellen.

Naast afschermdoeken vind je in onze hekwerk webshop ook balkonhekwerken. Deze balkonhekwerken worden in Nederland op maat vervaardigd en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer jij ook een nieuw balkonhekwerk nodig hebt, dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen en je te laten verrassen door onze balkonhekwerken.

Afschermdoeken bestellen

Wil jij een afschermdoek online bestellen? Dat kan! Zoals ik al aangaf vind je in onze hekwerk webshop een afschermdoek op maat bestellen. Dit doek wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en in de door jou gewenste kleur geleverd. Eventueel zijn andere wensen in overleg mogelijk.

Afschermdoek voor balkon bevestigen

Het is niet moeilijk om een afschermdoek voor je balkon aan het hekwerk te bevestigen. In onderstaande video laat onze product specialist Marie Louise precies zien hoe dit in zijn werk gaat.

Hekwerk webshop is de totaal leverancier als het op hekwerken aan komt. We proberen ons assortiment zo optimaal mogelijk te houden en zijn dagelijks op zoek naar nieuwe leveranciers en bedrijven die oplossingen voor onze klanten kunnen bieden. Bij ons vind je producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding en alle producten worden vervaardigd in Nederland. Ook de afschermdoeken worden in Nederland op maat gemaakt en naar jou verzonden.

balkondoek