Balkonzeil op Maat

Ben jij op zoek naar balkonzeil op maat? In onze hekwerk webshop vind je balkonzeil (ook wel balkondoek genoemd) welke je volledig op maat kunt bestellen. Je kiest zelf de afmetingen en kleur, zodat wij het balkonzeil voor je op maat kunnen maken.

Balkonzeil op Maat

balkonzeil op maat bestellen

Ben jij op zoek naar een mooi balkonzeil voor om je balkon of dakterras? Wij kunnen je een prachtige balkonzeil op maat leveren.

In onze hekwerk webshop kun jij zelf het gewenste balkonzeil samenstellen. Je kiest de afmetingen en kleur, waarna je het balkonzeil besteld. Wij maken het balkondoek vervolgens op maat en verzenden het binnen een paar dagen naar jou.

We hebben jaren ervaring met het maken van balkonzeilen en we staan daarom ook volledig achter onze producten.

Balkonzeil Bestellen

Een balkonzeil bestellen is niet moeilijk. In onze hekwerk webshop stel je eigen balkonzeil of balkondoek eenvoudig zelf samen.

Je kiest de afmetingen, kleur en bent al klaar om het hekwerk te bestellen. We kunnen het balkonzeil binnen enkele dagen leveren en het is tevens mogelijk het balkondoek in de door jou gewenste hoogte te bestellen.

Geleverd met Ringen

balkonzeil ringen

Het balkondoek wordt standaard geleverd met ringen. Deze maken wij in het zeil. Eventueel kun je er ook voor kiezen om extra ringen in het zeil te laten maken. Bedenk vooraf hoe je het doek wilt gaan monteren.

Zo kan het balkondoek gevlochten worden tussen de spijlen. Ook kun je het balkonzeil voor of achter de pijlen bevestigen met een koord of verbindingsbandjes. Wanneer je balkonhekwerk uit meerdere zijden bestaat, dan is het raadzaam om drie losse balkondoeken te bestellen. Dit maakt het monteren van het doek een stuk makkelijker.

Het balkonzeil kun je bestellen in onze hekwerk webshop. Naast balkondoeken kun je hier ook terecht voor balkonhekwerken, sierhekwerken en poorten.

balkondoek

Reacties zijn gesloten.