Windscherm voor balkon

Heb je last van veel wind op je balkon of dakterras? Dan is een windscherm voor je balkon of dakterras precies wat je zoekt. In onze webshop vind je windschermen die we op maat maken, hierdoor kun je ze volledig afstemmen op je situatie. Een windscherm voor balkon bestellen was nog nooit zo makkelijk.

We maken de balkonschermen uit hoogwaardig zeil. Hierdoor hebben ze een lange levensduur en blijven ze heel bij harde wind. De windschermen zijn om de 50 cm voorzien van ringen, waardoor ze eenvoudig tegen een bestaand balkonhekwerk of balustrade bevestigd kunnen worden.

Bevestigen windscherm voor balkon

Het is eenvoudig om een windscherm aan je balkonhek of balustrade te bevestigen. Om klapperen van het doek tegen te gaan, adviseren we je om het scherm door de spijlen van je hekwerk heen te vlechten (indien mogelijk). Wanneer dit niet mogelijk is dien je het balkondoek zo strak mogelijk voor je hekwerk langs te spannen.

Wanneer je het windscherm door de spijlen van je balkonhekwerk vlecht, is het raadzaam om 1 cm balkondoek per meter hekwerk extra te bestellen.

In bovenstaande video laat onze product specialist Marie Louise zien hoe je een windscherm voor balkon kunt bevestigen aan je balkonhekwerk of balustrade.

Voordelen windscherm voor balkon

Een windscherm of balkondoek voor je balkon heeft een aantal voordelen. Je kunt hierdoor uit de wind op je balkon of dakterras zitten. Daarnaast voorkomt een balkondoek dat er vanaf de begane grond op je balkon gekeken kan worden. Meer privacy dus! Ook is een windscherm voor balkon relatief voordelig in aanschaf en is de bevestiging relatief eenvoudig.

We leveren balkondoeken in verschillende kleuren, hierdoor is het windscherm af te stemmen op je situatie en valt het niet uit de toon. Je geeft eenvoudig de lengte en hoogte van het windscherm op. Onze website berekend dan de prijs voor je, waarna je het doek kun afrekenen in het winkelmandje.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

24 Antwoorden aan “Windscherm voor balkon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *