zeil voor overkapping

Zeil voor overkapping

Zoek je een zeil voor een overkapping? Deze zogenaamde verandazeilen zijn een ideale oplossing, wanneer je beschermd tegen weersinvloeden onder je overkapping wilt zitten. Het PVC zeil beschermt je tegen regen en wind en zorgt ervoor dat de overkapping beschutting bied.

Een zeil voor overkapping kun je eenvoudig online aanvragen in onze webshop. We hebben een aantal verschillende verandazeilen in ons assortiment. Denk hierbij aan volledig gesloten verandazeilen, raamzeilen en verandazeilen met deur. De zeildoeken zijn eenvoudig te bevestigen en we leveren ze in heel Nederland en Belgiƫ.

Zeil voor overkapping bestellen

Hoe je een zeil voor je overkapping kunt bestellen? We hebben in onze webshop verschillende soorten verandazeilen voor je overkapping in ons assortiment. Kies allereerst welk model je zou willen hebben. Vervolgens kun je in het aanvraag formulier aangeven wat de afmetingen van de zeildoeken dienen te zijn. Ook kun je aangeven in welke kleur je het zeil wil laten maken.

We streven ernaar je aanvraag binnen niet al te lange tijd (24-48 uur) te beantwoorden. Als je akkoord bent met het aanbod, zullen we een werktekening voor je maken. Hierop kun je controleren of de maatvoering en het ontwerp klopt. Na akkoord op de tekening gaan we het zeil voor overkapping voor je produceren.

Verandazeil met raam en deur

We maken onze verandazeilen uit hoogwaardig PVC zeil. De zeildoeken zijn rondom voorzien van tourniquet sluitingen. Hierdoor is het makkelijk om het zeil tegen je overkapping, serre of veranda te bevestigen. De deur is voorzien van een ritssluiting, na het openen is de deur op te rollen.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.