Verandazeil oprolbaar

verandazeil oprolbaar

Zoek je een verandazeil oprolbaar? We hebben diverse soorten verandazeilen in ons assortiment. Al onze verandazeilen zijn oprolbaar en kunnen doormiddel van oprolgespen worden vastgezet aan de bovenkant van het zeil. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod verandazeilen.

Verandazeil oprolbaar bestellen

Een verandazeil oprolbaar bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Je kiest allereerst het gewenste type verandazeil en vervolgens de kleur. Je kunt dat de hoogte en lengte van het zeildoek opgeven. De website berekend direct je prijs, waardoor je het verandazeil eenvoudig online kunt bestellen. We maken de zeildoeken op maat, waardoor maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden behoren. Ben je op zoek naar een zeildoek met speciale maatvoering, een uitsparing of heb je andere wensen. Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Verandazeil monteren

Een verandazeil is eenvoudig zelf te monteren. De randen van het zeil worden gezoomd en voorzien van tourniquets. De beugels monteer je tegen de veranda, waarna je het zeildoek eenvoudig tegen de veranda kunt monteren. In de zomerperiode kan er voor gekozen worden om het zeildoek te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *