verandazeil oprolbaar

Verandazeil oprolbaar

Ben jij op zoek naar een verandazeil oprolbaar? Wanneer je graag van je overkapping gebruikt maakt, ook bij weer als harde wind en regen. Dan is een verandazeil een ideale oplossing. Het zeildoek van PVC zeil voorkomt dat wind en regen onder de overkapping kunnen komen.

We voorzien onze verandazeilen rondom van tourniquet sluitingen. Hierdoor is het zeildoek eenvoudig tegen de overkapping, serre of veranda te monteren. Het grote voordeel hiervan is dat je het verandazeil bij zonnig weer eenvoudig kunt demonteren.

Nadeel van de demontage is dat je ergens naartoe moet met het verandazeil. Lees het moet ergens opgeborgen worden. Vaak is hier geen plaats voor. Een oplossing hiervoor is het oprolbaar maken van de zeildoeken. Onze verandazeilen zijn naar boven toe op te rollen, waardoor het veranda zeil niet in de weg hangt en niet op een andere plaats opgeborgen dient te worden.

Verandazeil oprolbaar bestellen

Een verandazeil kun je dus eenvoudig oprolbaar bestellen. In onze webshop vind je diverse soorten verandazeilen die op te rollen zijn. Denk hierbij aan raamzeilen, verandazeilen met raam en deur of volledig gesloten zeilen die voor een veranda of overkapping gespannen kunnen worden.

Hoe werkt het bestellen?

We maken de verandazeilen na bestellen op maat, waardoor maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden behoren. Hoe het in zijn werk gaat? Je kiest allereerst het gewenste type verandazeil. Vervolgens kun je in een formulier aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Denk hierbij aan de kleur, de afmetingen en de positie van bijvoorbeeld een deur. Ook kun je aangeven dat je het verandazeil wilt kunnen oprollen. Het is wenselijk om bij de aanvraag een foto van de situatie te voegen.

Tekening voor productie

Wij maken na ontvangst van de aanvraag een passende vrijblijvende offerte. Na akkoord op de offerte zullen we het verandazeil voor je uittekenen. Deze tekening krijg je per mail ter controle. Zo kun je controleren of het zeildoek volledig naar jouw wensen gemaakt gaat worden.

Montage verandazeil oprolbaar

Een verandazeil is relatief eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Voordeel is dat zij al het benodigde gereedschap paraat hebben en het verandazeil in een mum van tijd hebben gemonteerd. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.