Site pictogram Balkondoek

Windscherm veranda

windscherm veranda

Zoek je een windscherm veranda? Het wordt weer kouder buiten. Waar je in de zomer niet uit de veranda was weg te slaan, omdat je tijdens het hete weer de beschutting opzocht, is het nu te koud om van jouw knusse en gezellige veranda te genieten. Hekwerkwebshop.nl biedt jou de oplossing met onze windschermen voor jouw veranda.

Voordelen windscherm

Er zijn verschillende voordelen aan het bevestigen van een windscherm aan jouw veranda. Door middel van het plaatsen van een windscherm maak je van een open ruimte een gesloten ruimte. Dit verschaft je extra leefruimte. Wanneer je besluit ook een terrasverwarmer te plaatsen, kun je ook op koudere dagen genieten van de gezelligheid van jouw veranda. Daarnaast zal het verandazeil jouw veranda afschermen van weersinvloeden, zoals wind en regen. Verder hebben eventuele insecten geen kans meer om jouw veranda binnen te dringen. Het laatste voordeel, en wellicht een van de belangrijkste van een windscherm, is de extra privacy die je met het plaatsen ervan creëert.

Meer lezen:

Windscherm laten monteren

Het bevestigen van een windscherm aan een overkapping is geen moeilijke klus. Onze windschermen kun je eenvoudig aan jou veranda bevestigen door middel van tourniquets. Wordt het warmer of is er storm op komst, dan kun je het windscherm gemakkelijk oprollen en aan de bovenkant vastzetten met speciale oprolriemen. Heb je een tuinfeestje en loopt iedereen steeds in en uit, dan kun je het windscherm met de deur gemakkelijk openritsen en afzonderlijk van de rest van het scherm oprollen.

Het is mogelijk om het bevestigen van een windscherm veranda door een van onze monteurs te laten doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Windscherm veranda op maat laten maken

Een verandazeil is ervoor bedoeld om de wind buiten de deur te houden, het is dus essentieel dat jouw windscherm veranda de openingen van jouw veranda volledig afsluit.

Bij Hekwerkwebshop.nl kun je een windscherm veranda volledig op maat bestellen. Wij bieden drie verschillende mogelijkheden betreffende windschermen.

Verder zijn al onze zeildoeken beschikbaar in verschillende kleuren van opaalgroen tot parelwit.

Windscherm veranda online bestellen

Een kwalitatief sterk en mooi verandazeil bestel je eenvoudig bij Hekwerkwebshop.nl. Wij kunnen het windscherm veranda maken in de gewenste afmetingen én kleuren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en voor eventuele vragen.

Meer lezen:

Mobiele versie afsluiten